Over briljante marketing gesproken!

Over briljante marketing gesproken!
Heb je de nieuwe reclame van Coolblue al gezien?

Bekijk hem hier:

Om 3 redenen vind ik dit briljante marketing:

  1. Humor
    Saaie reclame is gewoon echt, tja… heel saai. We worden overspoeld met reclameboodschappen. Zo erg dat we alles negeren wat niet direct een bedreiging of kans vormt. Maar humor, dat werkt anders. Entertainment, daar houden we van! Dus echt goede, humoristische reclame, daar kijken we met plezier naar! Daarom is het zo goed!
  2. Actualiteit
    Dan speelt deze reclame ook nog enorm sterk in op de actualiteit. Door in te spelen op de actualiteit trek je (net als met humor) ook de aandacht!
  3. Call to Action
    Tot slot heeft deze reclame van Coolblue een enorm sterke call to action (een oproep tot actie). Een reclame die alleen maar leuk is, draagt niks bij aan je business. Je maakt natuurlijk reclame om iets te kunnen verkopen! Een goede call to action is dan ook een vereist. En deze van Coolblue is gewoon heel sterkt!

Wil jij leren hoe je je eigen marketing en sales verbetert?
Zodat je je ideale klant aantrekt en hem ook met gemak je (hoger geprijsde) adviesaanbod verkoopt? Schaf dan hier de marketing- en salestraining aan! Tot en met 5 december krijg je met kortingscode sinterklaas 50 euro korting!

https://www.dewinstadviseur.com/marketing-en-sales-training/

 
PS: Gebruik de kortingscode: sinterklaas voor de 50 euro korting, geldig t/m 5 december 2021.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *