Je bent een moderne accountant, boekhouder, relatiebeheerder of fiscalist. Je gaat mee in de automatiseringsslag. Maar dat is niet langer genoeg.
Zorgen voor ‘up to date cijfers’ is geen onderscheidende factor meer. Als je je wilt onderscheiden van de concurrentie, dan moet je waarde toevoegen die voorbij gaat aan het compliancywerk.

Je wilt de klant helpen zijn échte doelen te bereiken. Je wilt zijn sparringpartner zijn. Pro-actief vragen stellen die hem helpen naar de toekomst te kijken in plaats van het verleden in kaart te brengen. Je wilt Winstadviseur worden.

Is dit haalbaar? Zelfs als je een volle agenda en helemaal geen tijd hebt?

Zeker! Ik heb de afgelopen 5 jaar met meer dan 200 boekhouders, accountants en belastingexperts in een intensief programma gewerkt. Stuk voor stuk zetten ze enorme stappen.

Dit is een programma voor jou: Winstadviseur in 30 minuten per week

Dankzij super praktische wekelijkse videolessen mét korte opdracht, zet jij een jaar lang, iedere week stappen!

Stel je voor wat het betekent voor jouw bedrijf, je klanten en je winst als je iedere week, een jaar lang, stappen zet!

De opleiding

Wat zit er in de opleiding?

 • Iedere week een videoles
 • Inclusief een praktische, binnen je huidige business uitvoerbare, opdracht
 • Inclusief templates, checklists en handouts
 • Inclusief 4 Q&A webinars met Femke
 • Inclusief een besloten Facebookcommunity met gelijkgestemden: om al je vragen te stellen en successen te delen
 • Eén jaar lang! (48 weken; we houden rekening met vakanties)
 • Alle onderwerpen komen langs, van het voeren van betere verkoopgesprekken tot het stellen van betere coachingsvragen, van het neerleggen van hogere tarieven tot inrichten van je marketingfunnel
 • Na afronding van alle lessen ontvang je een ‘Winstadviseur Certificaat’

Dit kun je bereiken in een jaar:

 • Je omzet verhogen (zonder harder te werken).
 • Alleen nog maar met leuke klanten werken.
 • Niet meer extreem druk zijn in btw-maanden.
 • Echt op vakantie kunnen (zonder ieder uur je mail te checken).
 • Meer tijd om te coachen en je klant te helpen zijn echte doelen te bereiken.
 • Niet langer afhankelijk zijn van referrals, maar invloed hebben op wie je klant wordt en hoeveel er aan de deur kloppen.

Ik heb de investering in deze opleiding 10 keer terugverdiend binnen het jaar.

Dat komt vooral doordat ik dankzij de opleiding mijn prijzen écht heb verhoogd. Ik wist al langer dat ik dat moest doen, maar de opleiding gaf me de bevestiging en het vertrouwen waardoor ik het echt deed.

Ik ontdekte dat hetgeen ik mijn klanten gaf, qua proactiviteit maar ook qua adviesdiensten, het echt waard was om mijn prijzen aan te passen.

Ik vond het ook altijd moeilijk om mezelf te verkopen. Mijn waarde komt dankzij de training beter tot uiting en ik durf dat nu ook te valideren.

Het is voor mij ook veel makkelijker om afscheid te nemen van klanten die niet meer passen. Ik wring mij niet meer in alle bochten om een klant toch maar tevreden te stellen.

Ik stel zelf veel meer eisen aan wie ik wel en wie ik niet als klant wil.

De kwaliteit van de lessen is ook echt goed. De lengte is precies goed, en er zit veel waarde in. Ik ga nu alle lessen nog een keer volgen omdat ik zeker weet dat ik er nog meer uit kan halen.

De opleiding Winstadviseur in 30 minuten per week is me heel goed bevallen. Ik wil mijn bedrijf naar een hoger niveau tillen, ik wil groeien naar een winstadviseur en klanten meer waarde bieden. Daar biedt deze opleiding een aantal handvaten en handige tools voor. Iedere week op een vast moment volgde ik de lessen en ben ik het geleerde direct gaan toepassen.

Het waren hele duidelijke lessen. De video’s waren ook heel goed en professioneel; mijn complimenten! Ik was iedere week ook heel benieuwd naar de volgende les. Daardoor kwam deze opleiding nooit op de plank te liggen.

Ik heb bijna alle lesstof meteen toegepast op klanten. Daar heb ik hele goede reacties op gehad. Zo ben ik meteen vanaf het begin begonnen met winstplannen maken met klanten. Dan worden cijfers echt helder en krijgen klanten direct inzicht in de winstgevendheid van hun bedrijf en plannen.

Ook ben ik verkoopgesprekken gaan voeren op de manier zoals ik die in de lessen heb geleerd. Dat heeft mij veel opgeleverd (omzet), maar ook mijn klanten reageren hier heel positief op. Het is voor hun ook een heel fijn gesprek.

De opleiding heb ik er dubbel en dwars uitgehaald. Ik heb hem binnen een jaar zeker 1,5 à 2 keer terugverdiend, alleen al qua omzet.

Ik was op zoek naar manieren om mijn klanten nog beter te kunnen begeleiden. Dankzij het boek De Winstadviseur was ik al aan de slag gegaan. Ik ben ingestapt in de jaaropleiding om te kijken wat ik nog meer kan doen om financien eenvoudiger en praktischer te maken voor klanten.
Ik heb geleerd hoe ik dankzij een eenvoudige structuur doelgericht mijn klanten kan begeleiden. De templates en scripts geven me veel houvast. Eerder deed ik maar iets, en sprong ik tijdens (verkoop)gesprekken van de hak op de tak. Nu heb ik een heldere leidraad.
Door het format intake- en consultative gesprek leg ik nu vanaf het begin alle informatie vast in een roadmap. Dat schept duidelijkheid voor de klant en voor mij.
Mede dankzij de opleiding heb ik nieuwe ideale klanten welkom geheten. Ik maak nu een duidelijk onderscheid tussen klanten die ik wel en die ik niet in mijn bestand wil hebben. Door het opstellen van een werkproces voor nieuwe klanten en de te hanteren criteria, maak ik nu bij aanvang die beslissing. Door het  inregelen van standaard antwoord mails is dat ook weer eenvoudiger geworden.

Ik weet ook wat ik concreet wil aanbieden en welke prijs daarbij hoort. Voorheen liet ik de prijs veel te veel afhangen van wat ik dacht dat de klant kon of wilde betalen. Ik heb mijn prijsstelling echt aangepast, richting een abonnementsstructuur. Hier binnen is nu ook ruimte voor advieswerk.

Af en toe moet ik wel uit mijn comfortzone komen, met name het proactief zijn. Waar ik voorheen in afwachting was op informatie vanuit de klant probeer ik nu meer te sturen. Het pro-actiever zijn schept wel veel voldoening. Ik krijg meer grip op het werk omdat ik niet geconfronteerd wordt met werk wat op het laatste moment binnenkomt. Ook heb ik nu wekelijks een aandachtsuur voor klanten ingepland.
Voorheen was ik mijn klanten kwijt als ik ze begon te vertellen hoe alles in elkaar stak. Als Register Belastingadviseur benaderde ik altijd de fiscale kant van de administratie. Door de les vaktermen-versimplificeerd ben ik anders gaan praten met klanten, waardoor ik betere gesprekken heb. Hier wil ik nog verder in groeien, af en toe merk ik dat ik nog te diep in de materie zit.
 
Ik vind de kwaliteit van de opleiding erg goed (ik ben bij les 31). Alles wordt eenvoudig uitgelegd, ik heb uit bijna alle lessen zaken direct geïmplementeerd in mijn bedrijfsvoering waardoor ik sneller en accurater werk. Voor mij zelf heb ik het gevoel dat ik vanaf het moment dat ik de diverse onderwerpen die tot op heden langsgekomen zijn, geïmplementeerd heb ik in mijn bedrijf, professioneler met mijn bedrijf bezig ben. En dat betaalt zich terug in efficiëntie en als het goed is ook klanttevredenheid.  
 
De vorm van de opleiding werkt voor mij heel goed. Ik doe iedere week een les én ik herhaal dan de les van de week ervoor. Zo beklijft het echt en kom ik ook echt in actie. Al met al ben ik meer dan zeer tevreden.

Ik vind het belangrijk dat ondernemers goed inzicht hebben in hun cijfers. Dat ze op basis van actuele cijfers beslissingen nemen. Ik wilde leren klanten hier beter in te begeleiden. Ik had het boek ‘De Winstadviseur’ gelezen, en ik wist ik dat ik in de opleiding alle handvaten zou krijgen om mijn klanten hierbij het beste te kunnen ondersteunen.

In de opleiding heb ik hele duidelijke stappen aangereikt gekregen om bepaalde zaken aan te pakken, zoals bijvoorbeeld bij een verkoopgesprek en hoe je het beste vragen kunt stellen in een gesprek. Ik voer mijn
gesprekken nu op een andere manier, op een diepere laag. Daardoor heb je veel meer verbinding met je klanten.

De opleiding betaalt zich terug. Mijn mooiste behaalde resultaat is dat ik aan het overstappen ben naar trajecten in plaats van uurtje factuurtje. En dat mijn eerste traject al verkocht was, voordat ik goed en wel alles uitgedacht had. Ook laat mijn omzet een stijgende lijn zien.

De kwaliteit van de training is uitstekend. De videolessen zijn toepasselijk, relevant, niet ellenlang en geschetste situaties zijn herkenbaar. Ook de templates die bijgeleverd worden zijn makkelijk in gebruik.
Het wekelijkse ritme werkt uitstekend voor me. Ik volg iedere maandagochtend een les, dat is de ideale start van   de week omdat ik vervolgens in een hele goede flow zit om aan de slag te gaan. Na een les sta ik altijd gelijk aan!

Ik ben als relatiebeheerder bij Rendus Accountants het eerste aanspreekpunt voor mijn klanten. Ik begeleid klanten bij hun boekhouding, stel tussentijdse cijfers, jaarrekeningen en aangiften BTW/IB/VPB op en spar regelmatig met mijn klanten over alles wat leeft in hun bedrijf (actueel en toekomstgericht).

Van mijn klanten hoor ik dat ze tevreden zijn over mij, maar als dienstverlener vind ik dat er altijd iets te leren is en ben ik blijvend op zoek naar mogelijkheden of inzichten om mijn klanten nog beter te begeleiden.

Omdat de opleiding “Winstadviseur in 30 minuten per week” maar een beperkte tijdsinvestering per week vergt ben ik de uitdaging aangegaan om deze opleiding, naast mijn drukke werkzaamheden, te gaan volgen.

Ik heb vooral geleerd om beter, duidelijker en gerichter te communiceren met mijn klanten. Ik maak concretere afspraken met mijn klanten en ik houd ze accountable voor de gemaakte afspraken (en dat mogen ze mij uiteraard ook houden). Ik doe dit overigens niet alleen met klanten, maar ook met collega’s.

Daarnaast zijn er diverse lessen waarbij je gedwongen wordt om jezelf een spiegel voor te houden bijvoorbeeld over hoe je overkomt en hoe je over wilt komen en wat daar in te verbeteren en veranderen is. Daarnaast is er een denkproces in werking gezet over welke soort werkzaamheden ik doe en welke ik wil doen cq. welke ik wil overdragen aan collega’s zodat ik me meer kan richten op de werkzaamheden die beter bij me passen en waarin ik meer tot mijn recht kom.

Een aantal lessen waren op mij, als werknemer, wat minder van toepassing omdat ze echt gericht zijn op ondernemers. De inhoud van deze lessen heeft me aan de andere kant wel weer geholpen om mijn klanten en de uitdagingen waar ze als ondernemer tegenaanlopen nóg beter te begrijpen. Daardoor kan ik ze ook vragen stellen over onderwerpen die niets met mijn vak, maar wel met ondernemerschap te maken hebben.

Al met al heeft de opleiding flink bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ik vind deze opleiding heel fijn te volgen. Ik probeer iedere sessie concreet toe te passen. Wat ik ook fijn vind, zijn de praktische voorbeelden die Femke geeft. Ik ben echt naar die bredere adviesrol aan het toegroeien, deze opleiding helpt mij met concrete handvaten.

Ik geef de opleiding DWA in 30 min per week een 8,5!
Ik heb het afgelopen jaar mijn advies- en coachingsvaardigheden ontwikkeld. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik mijn klanten gerichter kan adviseren. Een van de dingen die ik echt ben gaan toepassen is het met en voor klanten hun doelen helder in kaart brengen. Hierdoor verbaas ik mijn klanten écht – in positieve zin!

De investering heb ik er zeker uitgehaald. Enerzijds omdat het mij verder helpt op advies gebied, maar anderzijds ook doordat ik intern stappen zet. Het maken van heldere prijsafspraken en het opstellen van duidelijke offertes; het meer tijd inplannen om nieuwe prospects goed te helpen met hun problemen; het nóg beter snappen wat hun uitdagingen zijn dankzij de lessen over het LSD principe, zorgen dat uitgezette acties daadwerkelijk worden nagekomen; het zijn stuk voor stuk winstgevende ontwikkelingen. Zowel voor de klant als voor ons.

Ik heb een accountantskantoor in Gistel (aan de Belgische kust) dat ik in een aantal jaar liet uitgroeien tot een modern kantoor met tien medewerkers.  Ik volgde reeds heel wat opleidingen om aan alle klanten-ondernemers aan te kunnen tonen dat een accountantskantoor ook modern, dynamisch, meedenkend, adviserend en out-of-the-box werkend kan zijn, en hélemaal niet dat saaie imago moet hebben.

De opleiding “Winstadviseur in 30 min. per week” en de andere webinars en seminars van Femke Hogema hielpen mij om nóg meer die enthousiaste, ondernemende accountant-ondernemer-adviseur te worden.  Ik leer dus elke week nog bij, ga er samen met Femke nog een tijdje mee door, en kan het jullie alleen maar aanraden dit ook te doen.  Het geeft mij nóg meer arbeidsvreugde en ook mijn klanten plukken daar de vruchten van mee.

Dank je Femke!

Klanten over Femke Hogema

Ik werkte altijd uurtje-factuurtje en in alle eerlijkheid vaak voor te lage tarieven terwijl ik soms zelfs meer uur in een klant stak dan dat er daadwerkelijk betaald werd. Ik ben volledig afgestapt van het uurtje-factuurtje model. Mijn tarieven zijn in sommige situaties meer dan verdubbeld. Daarnaast werk ik vooral nog met ideale klanten wat mijn werk leuker maakt. Ook werken mijn klanten nu op mijn manier, waardoor ik in de BTW-maand niet perse harder hoef te werken dan in andere maanden. Ik verdien meer en ik heb veel meer tijd en ruimte om mijn klanten te begeleiden hun echte doelen te bereiken.

Mijn verkoopgesprekken gaan veel beter nu ik de nieuwe methode gebruik en niet gelijk in de oplossingen ga. Gisteren zei de klant na 40 minuten gelijk: ‘Ja dit wil ik, wanneer kunnen we starten?’ Voorheen wilden klanten eerst nadenken of overleggen. Dit is echt een gamechanger.

Opzet van de training

Opzet:

 • Je krijgt toegang tot een online leeromgeving.
 • Iedere week, gedurende 48 weken, staat er een nieuwe videoles plus opdracht voor je klaar.
 • Je krijgt alle templates, checklists en downloads die je helpen bij je ontwikkeling tot winstadviseur.
 • Inclusief 4 Q&A webinars met Femke
 • Inclusief besloten Facebookgroep om vragen te stellen, te sparren en successen te delen!

Onderwerpen:

 • Marketing
 • Salesgesprekken
 • Doelen stellen (met klanten)
 • Coachingsvaardigheden
 • Adviesvaardigheden
 • Betere gesprekken voeren
 • Strategie
 • Prijsstelling
 • en nog veel meer…

Certificaat:

 • Je rond de opleiding af met een Winstadviseur Certificaat

Leeromgeving:

Q&A Webinars

Q&A Webinars:

De Q&A sessies geven je de mogelijkheid al je vragen te stellen en je door Femke te laten coachen. Femke denkt ook graag mee met jouw verdienmodel, programma’s, offertes en meer! Je zult niet de eerste zijn die dankzij een Q&A sessie een briljant en winstgevend idee krijgt!

Data:

De data voor de 4 Q&A sessies ontvang je automatisch na aanmelding via de mail.

PE Punten

Permanente educatie is van wezenlijk belang

Of je nu wel of niet bent aangesloten bij een beroepsvereniging, continue educatie is van wezenlijk belang.

De skills die je in deze opleiding leert (softskils, werken aan je bedrijf) zijn niet minder belangrijk dan inhoudelijke skills zoals de nieuwe fiscale regels.

Deze opleiding kun je daarom gewoon opgeven bij je beroepsvereniging.

De NOAB heeft deze opleiding 8 punten toegekend.

Ben je aangesloten bij de NBA, dan geven we je de handvaten hoe je deze het beste mee kunt nemen in je PE Plan. Alle onderwerpen kun je meenemen als leerdoel in je PE Plan! We helpen je bij het formuleren van je leerdoelen en deze te koppelen aan leeractiviteiten!

Certificaat

Volg je alle lessen? Dan ontvang je het door Femke Hogema ondertekende Winstadviseur Certificaat!

Ook ontvang je een digitaal embleem voor op je website of social media profiel.

Investering

De investering voor deze opleiding bedraagt slechts 235 euro (excl. btw) per maand.

Daarvoor krijg je iedere week een les!

Je kunt ook kiezen voor betaling ineens, dan krijg je ongeveer 1,5 maand gratis! Je betaalt dan 2497,- excl. btw voor de volledige opleiding.

Direct starten:

Binnen 24 uur na je bestelling krijg je (op werkdagen) toegang tot de online leeromgeving. Daar staat de eerste les voor je klaar. Vanaf dat moment krijg je wekelijks toegang tot de volgende les.

Inhoud

 De opleiding duurt 1 jaar

 Je krijgt iedere week een les.

 In totaal zijn er 48 lessen.

 Met een les ben je +/- 30 minuten bezig

Overzicht thema’s en lessen:

 • Maak je eigen winstgevende plan
 • Maak je 12-wekenplan
 • Het doel van je klant
 • Het winstplan
 • Het cashplan
 • Accountability
 • LSD
 • Excellente vragen stellen
 • De communicatiepiramide
 • Waardepropositie
 • De Marketingfunnel
 • Het Marketingplan
 • Het intakeformulier
 • Het Consultative gesprek
 • Omgaan met bezwaren
 • Winnende offertes schrijven
 • Winstgevende websites
 • Testimonials vragen
 • Het intake gesprek
 • Ken je klant (bouw de relatie met je klant)
 • Basis op orde (bedrijf klant)
 • Ken je klant strategisch
 • Positieve beïnvloeding door taal
 • Simplificeren
 • Feedback volgens GGG
 • Aandacht is het nieuwe goud
 • Adviseren is waarde creeeren
 • Het adviesgesprek
 • Onboarding
 • Het eerste kwartaal
 • Van klant naar fan
 • Basis op orde (eigen bedrijf)
 • De 4 D’s
 • Jouw belangrijkste rol
 • Team
 • Van dienst naar resultaat
 • Pakketten bouwen
 • Programma’s neerzetten
 • Prijs-psychologie
 • Hoe bepaal je de prijs
 • Goldilocks pricing
 • Value pricing
 • Prijzen verhogen bij bestaande klanten
 • Mindset
 • Focus
 • Habits (gewoonten)
 • Personeel aannemen
 • Personeel managen
 • Ruimte voor een les (ik laat me inspireren door jouw behoefte!)
 • Ruimte voor een les (ik laat me inspireren door jouw behoefte!)

Resultaten

Een investering is pas waardvol als je hem terugverdient.

Hoe verdien je de investering in deze opleiding terug?

 Je bepaalt je eigen doelen en doet wat je moet doen om ze daadwerkelijk te bereiken.

 Je levert meer waarde aan je klant, waardoor je hogere tarieven logisch zijn.

 Je krijgt honderden vragen die je één op één aan de klant kunt stellen, waardoor door je gezien wordt als onmisbare sparringpartner.

 Je helpt je klant winst maken waardoor hij de (hogere) investering in jou terugverdient.

 Je houdt de klant accountable waardoor hij echte resultaten behaalt en jou daar graag voor betaalt.

 Je wordt extreem sterk in communicatie waardoor je je onderscheid in de branche.

 Verkoopgesprekken worden een feestje (zowel voor jou als de klant) waardoor je ze met meer plezier en meer (financieel) resultaat voert.

 Je weet wat je te doen staat om nooit meer klanten te verliezen.

 Je kunt je klant op strategisch gebied verder helpen zónder dat je expert hoeft te zijn in zijn vak!

 Je creeert meer waarde waardoor je (hogere) prijzen zonder probleem betaald worden.

 Je verdient meer geld in minder tijd.

 Klanten krijgen aandacht van je, waardoor ze niet meer weg willen.

 Klanten leveren hun stukken tijdig aan, wat zowel jou als de klant tijd, geld en frustratie bespaart

 Je stapt over van uurtje – factuurtje naar pakketprijzen of programmaprijzen waardoor je minder hard hoeft te werken, minder gedoe krijgt over facturen en meer advies- en coachingsdiensten kunt integreren in je werk.

 Je leert verschillende manieren om je prijs te bepalen waardoor je altijd de juist prijs kunt vragen.

 Je ontdekt hoe jij jouw diensten kunt marketen op een manier die bij jou past en die zorgt voor een betrouwbare stroom klanten.

Je leert aantrekkelijke offertes schrijven – op zo’n manier dat klanten ‘ja’ zeggen.

 Je leert je eigen mindset te managen zodat je presteert ongeacht je emotionele toestand

 Je leert over de kracht van gewoonten voor zowel jou als je klanten.

 En nog veel meer….

Klanten over Femke Hogema

De keynote van Femke was verfrissend; niet vanuit een dienst of product geredeneerd, maar vanuit de klant. Direct na de presentatie zijn onze vestigingsleiders met het gedachtengoed van Femke aan de slag gegaan.

Femke is regelmatig mijn specialist in ASK me anything op BNR als het over financiën gaat.  You learn from the best.

Femke is als coach en trainer geïnteresseerd, gepassioneerd, persoonlijk, motiverend en inspirerend. Haar passie en energie voor het financiële vak en het ondernemerschap is aanstekelijk. Zowel mijn bedrijf als mijn persoonlijke ontwikkeling maakt sinds onze samenwerking een versnelling door.

De Belgische accountants vonden jouw presentatie écht heel inspirerend. Eén van de deelnemers is de dag na de toer (een zaterdag!) naar zijn kantoor gereden om terug met een wit blad te beginnen…

Wat Femke interessant maakt, is dat ze allerlei velden met elkaar weet te combineren. Niet alleen het financiële, niet alleen de administratie, maar ook als het gaat om een stukje mindset, strategie, dat maakt het vooral heel erg sterk.

Femke cuts the crap. Met haar visie, lef en ideeën is Femke de changemaker die de wereld van financiën hard nodig heeft.

Over Femke Hogema

Femke Hogema is eigenaar van Profit First Professionals bv en Healthy Finance. Ze inspireert ondernemers om een financieel gezond en winstgevend bedrijf te bouwen en ze leidt boekhouders, accountants en businessexperts op tot Winstadviseur / Profit First Professional.

Ze is auteur van de nr. 1 bestseller Winstgevende Plannen (2019), Ondernemen in Crisistijd (2020), De Winstadviseur (2018), in 2020 internationaal uitgebracht onder de titel The Profit Advisor en Financiën voor zzp’ers (voor het eerst verschenen in 2010 en daarna jaarlijks herdrukt). Ze haalde de Profit First-methode naar Nederland en droeg bij aan de Nederlandse bewerking van het boek Profit First.

In 2019 was ze als financieel coach te zien in het sbs6-programma Hoeveel ben je waard? Femke is een veelgevraagd spreker en ze is regelmatig te horen op bnr Businessradio.

Investering

De investering voor deze opleiding bedraagt slechts 235 euro (excl. btw) per maand.

Daarvoor krijg je iedere week een les!

Je kunt ook kiezen voor betaling ineens, dan krijg je ongeveer 1,5 maand gratis! Je betaalt dan 2497,- excl. btw voor de volledige opleiding.

Direct starten:

Binnen 24 uur na je bestelling krijg je (op werkdagen) toegang tot de online leeromgeving. Daar staat de eerste les voor je klaar. Vanaf dat moment krijg je wekelijks toegang tot de volgende les.

q-icon Ik weet niet zeker of deze training voor mij geschikt is

Stuur ons dan een mailtje naar [email protected] en we denken met je mee!

q-icon Wanneer kan ik starten?

De training is volledig online en kan op ieder moment gestart worden. Binnen 24 uur na bestelling staat de eerste les in de online omgeving voor je klaar. Daarna staat er gedurende 47 weken iedere week een vervolgles klaar.

q-icon Is de opleiding hetzelfde als het boek?

De opleiding is veel uitgebreider dan het boek. Uiteraard komen thema’s uit het boek terug, maar we zoeken de diepte op, en daarnaast heb ik veel nieuwe onderwerpen toegevoegd.

q-icon Wat als ik een week niet kan?

Geen probleem. Je kunt altijd terug naar oude weken. Maar het heeft geen zin om alle lessen weken en maandenlang uit te stellen. De kracht van de opleiding zit in de regelmaat: Iedere week een ontwikkelstap, 48 weken lang! Dat creeert resultaten!

q-icon Hoe lang duren de lessen?

De meeste video’s duren 10-20 minuten. Daarnaast zit er bij alle lessen een opdracht. Het is de insteek dat je de opdracht tijdens je normale werk doet. Alles bij elkaar wil je minimaal 30 minuten per week reserveren om grote stappen te zetten.

q-icon Hoe lang behoud je toegang tot de opleiding?

Je hebt 1 jaar toegang tot de opleiding. Er zijn per jaar 48 lessen beschikbaar en je hebt voor 52 weken toegang. Er is dus voldoende tijd om alle lessen te bekijken. Belangrijk is om elke week de nieuwe les en opdracht te doen, zo blijft je bij en behaal je het beste resultaat!

q-icon Is er een aangepast tarief als we met meerdere collega’s van één kantoor mee doen?

Ja, vanaf 3 deelnemers gelden er speciale tarieven.  Mail ons op [email protected] over je wensen en we doen je een maatwerk aanbod.

q-icon Ik heb een andere vraag

Mail ons je vraag op [email protected] en we komen er zo snel mogelijk op terug!